Kanaro | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Я пропоную кожному зараз встановити собі контур заземлення https://rem-group.net/pointer/zazemlennia , тому що це дуже важливо насамперед для вашої безпеки, тому не можна легковажно ставитись до цього і я знаю справжніх професіоналів, які насправді якісно це роблять, адже мені вже встановлювали. Дуже раджу!
|
|
| |
kostya | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| не треба
|
|
| |
Deres | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| и сколько нынче такое удовольствие стоит?
|
|
| |
Vikusha | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Дякую, корисне посилання
|
|
| |
eva_taina | Сообщение # 5 |
 Рядовой
| Заземелние куда ? В квартиру-дом ?
|
|
| |
ford | Сообщение # 6 |
 Рядовой
| Що за загадковий контейнер з'явився в Чорноморську? Все б нічого, але саме в той період часу, коли він прибув на причал, раптово відключилася система радіоактивного моніторингу «Янтар». Вона призначена для виявлення радіоактивних речовин, які можуть перебувати у вантажах, що прибувають з-за кордону. Звичайно, апаратура могла просто вийти з ладу. Але в це віриться з великими труднощами, тому що в разі її несправності належить припинити вантажно-розвантажувальні роботи до повного відновлення працездатності, а цього якраз не сталося. Тобто, хтось хотів навмисно приховати характеристики вантажу? Він, як кажуть атомники всього світу в таких випадках, сильно "фонив"? Що знаходиться в цьому контейнері? Радіоактивні відходи з країн ЄС? Або щось набагато небезпечніше? Побоїмося припустити, матеріали для виготовлення атомної бомби?
|
|
| |